Прилади для екстракції жирів (м-д Сокслета)
Системи Soxtherm — повністю автоматизовані екстракційні системи для обробки до шести проб одночасно. Застосування Soxtherm істотно скорочує час аналізу, витрати розчинників, води і електроенергії. Забезпечення безпеки проведення робіт, пов'язаних із застосуванням гарячих екстрагентів, більшість з яких є вибухо - або пожежонебезпечними речовинами, також вирішено в системах Soxtherm і гарантує високий стандарт захисту:
- Ціну уточнюйтеПід замовлення Оптом і в роздріб+380 (67) 441-35-76Київстар
- +380 (63) 454-88-68Life
- +380 (66) 441-35-76Vodafone
- +380 (44) 227-75-13Міський
- Ціну уточнюйтеПід замовлення Оптом і в роздрібMultistat+380 (67) 441-35-76Київстар
- +380 (63) 454-88-68Life
- +380 (66) 441-35-76Vodafone
- +380 (44) 227-75-13Міський
- Ціну уточнюйтеПід замовлення Оптом і в роздріб+380 (67) 441-35-76Київстар
- +380 (63) 454-88-68Life
- +380 (66) 441-35-76Vodafone
- +380 (44) 227-75-13Міський
- Ціну уточнюйтеПід замовлення Оптом і в роздріб+380 (67) 441-35-76Київстар
- +380 (63) 454-88-68Life
- +380 (66) 441-35-76Vodafone
- +380 (44) 227-75-13Міський
- Ціну уточнюйтеПід замовлення Оптом і в роздріб+380 (67) 441-35-76Київстар
- +380 (63) 454-88-68Life
- +380 (66) 441-35-76Vodafone
- +380 (44) 227-75-13Міський
- Ціну уточнюйтеПід замовлення Оптом і в роздріб+380 (67) 441-35-76Київстар
- +380 (63) 454-88-68Life
- +380 (66) 441-35-76Vodafone
- +380 (44) 227-75-13Міський
Переваги автоматизованих систем Soxtherm
- Багаторазове скорочення часу аналізу порівняно з класичним методом.
- Компактний дизайн, що дозволяє заощадити простір у лабораторії.
- Автоматична регенерація 90% розчинника.
- Автоматична подача охолоджуючої води. Є можливість підключення замкнутої системи циркуляції.
- Можливість безперервного спостереження за процесом екстракції в скляних посудинах.
- Минимальная вероятность утечки растворителя, так как экстракция проводится в замкнутой системе.
- Взрывозащищенная конструкция, отвечающая самым высоким требованиям безопасности.
Визначення вмісту жиру, пестицидів та інших токсичних речовин за методом Сокслет, ГОСТи:
ГОСТ 26829-86 Консерви та пресерви з риби. Метод визначення жиру.
ГОСТ 7636-85 Риба, морські ссавці, морські безхребетні і продукти їх переробки. Методи аналізу.
ГОСТ 5899-85 Вироби кондитерські. Методи визначення масової частки жиру.
ГОСТ 23042 М'ясо та м'ясні продукти. Методи визначення жиру
ГОСТ 5668-68 Хліб і хлібобулочні вироби. Методи визначення масової Частки жиру.
ГОСТ 26183-84 Продукти переробки плодів та овочів. Консерви м'ясні та м'ясорослинні. Метод визначення жиру.
ГОСТ 8756.21 Продукти переробки плодів та овочів. Методи визначення жиру.