Кошик
22 відгуків
Дізнатись ціну або консультація ➔Контакти
Для Лабораторій: Обладнання, Меблі, Витратні м-ли
+380 (67) 441-35-76
Київстар
+380 (63) 454-88-68
Life
+380 (66) 441-35-76
Vodafone
Кошик

Фільтри

Тип
Матеріал полотна

Сита лабораторні поліамідні Ø 120, 200

Сита лабораторні поліамідні (шовкові)

Сита лабораторні поліамідні використовуються в борошномельній промисловості і в харчовій промисловості при отриманні крохмалю, цукру, для сушіння макарон і при виготовленні лікарських препаратів.

☷ Для вибору діаметра і висоти комірки скористайтеся фільтром зліва внизу. Або зателефонуйте, ми Вам із задоволенням допоможемо: (044) 227-75-13.

Сита лабораторні поліамідні

Конструкція лабораторних поліамідних сит: обичайка (з нержавіючого полотна або оцинкування), робоча площина (поліамідне (ПА) полотно з необхідним розміром комірки).

Розмір комірки поліамідного сита

Поліамідні сита пронумеровані (наприклад, № 67). Кожному номеру сита відповідає свій розмір комірки, для ПА полотна вона квадратна (наприклад № 52 з осередком 106 мкм).

Комплект сит поліамідних

Також, у нас представлені комплекти поліамідних сит, наприклад, сита лабораторні для борошна СЛ-200. Комплект сит СЛ-200 необхідний для гранулометричного оцінки якості борошна: крупність, сортність, зараженість, для підготовки проби для вимірювання білості. Додатково комплектується піддоном і кришкою.

Сита лабораторні, ціна, термін виготовлення, доставка

Сита, піддони, кришки, набори сит виготовляються індивідуально, під замовлення. Як правило, максимальний термін виготовлення: 10-12 робочих днів.  Ціна на сита лабораторні вказана в комерційній пропозиції. Його Ви отримаєте відразу після уточнення деталей з нашими спеціалістами в телефонному режимі.

Якщо Вам зручніше скласти заявку письмово (див. опитувальний лист ⬇), надішліть нам запит на пошту: labimpexltd@gmail.com.

Доставка здійснюється по всій Україні, є можливість самовивозу в Києві, див. розділ Доставка.

Приблизний опитувальний лист при замовленні сит:

  1. Діаметр сита
  2. Розміри осередків
  3. Висота зовнішньої обичайки
  4. Необхідний піддон* і кришка**?
  5. Матеріал зовнішньої обичайки, піддони, кришки.

* Піддон необхідний для збору просіяної проби;

** Завдяки кришці проба не прокидається на робочу поверхню.

Гости:

  • ГОСТ 12183-66. Борошно житньо-пшеничне і пшенично-житнє обойне хлібопекарська. Технічні умови
  • ГОСТ 12306-66 . Борошно з м'якої склоподібної пшениці для макаронних виробів. Технічні умови
  • ГОСТ 12307-66. Борошно з твердої пшениці (дурум) для макаронних виробів. Технічні умови
  • ГОСТ 14176-69. Борошно кукурудзяна. Технічні умови
  • ГОСТ 16439-70. Борошно другого сорту з твердої пшениці (дурум). Технічні умови
  • ГОСТ 26361-84 . Борошно. Метод визначення білизни
  • ГОСТ 27168-86 . Борошно для продуктів дитячого харчування. Технічні умови
  • ГОСТ 27560-87 . Борошно і висівки. Метод визначення крупності
  • ГОСТ 27839-88 . Борошно пшеничне. Методи визначення кількості і якості клейковини
  • ГОСТ 31463-2012. Борошно з твердої пшениці для макаронних виробів. Технічні умови
  • ГОСТ 31491-2012. Борошно з м'якої пшениці для макаронних виробів. Технічні умови
  • ГОСТ 31645-2012 .Борошно для продуктів дитячого харчування. Технічні умови
  • ГОСТ 3898-56. Борошно соєве дезодороване. Технічні умови
  • ГОСТ 7045-90 . Борошно житнє хлібопекарська. Технічні умови

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner