Кошик
22 відгуків
Дізнатись ціну або консультація ➔Контакти
Для Лабораторій: Обладнання, Меблі, Витратні м-ли
+380 (67) 441-35-76
Київстар
+380 (63) 454-88-68
Life
+380 (66) 441-35-76
Vodafone
Кошик

Фільтри

Виробник
Шкала
Тип
Рівень захисту

Рефрактометри ручні

У цьому розділі Ви зможете вибрати та купити кишеньковий монокулярний рефрактометр для наступних продуктів: меду, вина, цукру, спирту, соусу, емульсій, гарячих та холодних зразків, або нехарчових продуктів, наприклад антифриз. Опціонально можна замовити сертифікат про калібрування за ISO 17025

Японська компанія ATAGO була заснована в 1940 році. За роки роботи ATAGO стала однією з найбільш розвинутих компаній на ринку електронно-оптичної продукції. Лінк на сайт виробника Atago.

Рефрактометри ручні Atago, серія MASTER (класифікація за призначенням, см таблицю ⬇)

Модель Brix, % Похибка, Brix, % АТК IP65 Призначення
MASTER-53α │MASTER-53Pα 0-53 ±0.2% соус, кетчуп, низькокалорійний джем, сік, кава, напої
 
MASTER-53T │MASTER-53PT 0-53 ±0.2% -
MASTER-53M │MASTER-53PM 0-53 ±0.2% - -
MASTER-20α │MASTER-53Pα 0-20 ±0.2% томатний сік, фруктовий сік, колу
 
MASTER-20T │MASTER-20PT 0-20 ±0.2% -
MASTER-20M │MASTER-20PM 0-20 ±0.2% - -
MASTER-50H │MASTER-50PH 0-50 ±0.5%   джем, мармелад, цукерки
 
MASTER-80H │MASTER-80PH 30-80 ±0.5%
MASTER-93H │MASTER-93PH 45-93 ±0.5%
MASTER-100H │MASTER-100PH 60-100 ±0.5%
MASTER-53S 0-53 ±0.5% - кремобразный соус, йогурт, майонез, емульсії, а також мастильно-охолоджуюча рідина
MASTER-500 0-90 ±0.5%
MASTER-AGRI 0-53 ±0.5% - - Соки рослин з листя, стебел та коренів. Також рефрактометр чудово підходить для вимірювання концентрації соків з овочів і фруктів.
Модель NaCl, %* Похибка, % АТК IP65 Призначення: солоність продукту
MASTER-S10α 0-10 ±0.2 для вимірювання концентрації солі соєвого соусу, соку, кетчупу, місо-супу, інших супів, маринаду, рідких соусів, рідин для консервації морепродуктів
 
MASTER-S10M 0-10 ±0.2 - -
MASTER-S28α 0-28 ±0.2
MASTER-S28M 0-28 ±0.2 - -
Модель

Brix, %

Min індикація, %, р АТК IP65 Призначення: солоність + Brix
NaCl, р
MASTER-BX/S28M

0-33

0.2 - - Для вимірювання концентрації напоїв, фруктових соків і супів, а також солі у воді.
0-28 0.2
Модель NaCl, ‰ Точність АТК IP65 Призначення: для морської води.
Питома вага води

 MASTER-S/Millα

 

0-100 ±2‰ Вимірює солоність і питома вага морської води, в конструкції застосовується матеріал, інертний до впливу солоних зразків
1.000-1.070 ±0.001
MASTER-S/MillM 0-100 ±2‰ - -
1.000-1.070 ±0.001

MASTER-HONEY/BX

Для меду

Вологість меду 12-30 % ±0.2% - Для контролю якості меду згідно "ГОСТ 19792-2001 Мед натуральний. Технічні умови.
Brix 58-90 % ±0.2%

MASTER-TA │MASTER-P/TA

Для вина

ТА 0-25 % 0.3 %

Використовуються для вимірювання концентрації і фортеці виноградного сусла.

 

Oe - Шкала Эксле (нім. Grad Oechsle)

German Oe - German Oechsle (шкала Эксле використовувана в Німеччині

KMW - Клостернойбургская Вагова Шкала

BAUME - Шкала Боме

 

Brix 0-40 % 0.5 %

MASTER-OE │MASTER-P/OE

Для вина

German Oe 0-130.0° ±1°
Brix 0-33 % ±0.2%

MASTER-GOE │MASTER-P/GOE

Для вина

Oe 30-170.0° ±2°
Brix 0-40 % ±0.5%

MASTER-KMW │MASTER-P/KMW

Для вина

KMW 0.0-27.0° ±0.2° -
Brix 0-33 % ±0.2 %

MASTER-BAUME │MASTER-P/BAUME

Для вина

Baume 0.0-21.0° ±0.3°
Brix 0-40 % ±0.5%
Буква P у назві моделі - корпус з металу. Без - пластиковий корпус, для зразків з вмістом солі, кислоти.
- для гарячих зразків. - для непрозорих, каламутних зразків. * % NaCl від шкали (100 г)

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner