Кошик
22 відгуків
Дізнатись ціну або консультація ➔Контакти
Для Лабораторій: Обладнання, Меблі, Витратні м-ли
+380 (67) 441-35-76
Київстар
+380 (63) 454-88-68
Life
+380 (66) 441-35-76
Vodafone
+380 (44) 227-75-13
Міський
Кошик

Рефрактометр ручний Atago Master-53alpha 0-53 Brix ±0.2% АТК IP65, метал

Ціну уточнюйте

+380 (67) 441-35-76
Київстар
  • +380 (63) 454-88-68
    Life
  • +380 (66) 441-35-76
    Vodafone
  • +380 (44) 227-75-13
    Міський

Замовлення тільки за телефоном

Рефрактометр ручний Atago Master-53alpha 0-53 Brix ±0.2% АТК IP65, метал
В наявностіРефрактометр ручний Atago Master-53alpha 0-53 Brix ±0.2% АТК IP65, метал
Ціну уточнюйте
+380 (67) 441-35-76
Київстар
  • +380 (63) 454-88-68
    Life
  • +380 (66) 441-35-76
    Vodafone
  • +380 (44) 227-75-13
    Міський
  • В наявності
  • Код: Atago 2351
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ручний оптичний рефрактометр Atago MASTER-53α

Рефрактометр Atago MASTER-53 для соку, кави, напоїв, соусів, кетчупів, низькокалорійних джемів та ін. Діапазон Brix: 0-53%, металевий корпус, автоматична температурна компенсація, IP65 (захист від пилу та бризок).

Для зразків з вмістом солі і кислоти краща пластикова модель Atago MASTER-53Pα
Цифровий аналог: Atago PAL-1

Технічні характеристики ручного рефрактометра Atago MASTER-53α

Діапазон шкали Brix, % 0-53
Мінімальна індикація Brix, % 0.2
Точність вимірювання Brix, % ±0.2% (10 до 30°C)
Температурна компенсація автоматична
Відтворюваність, % ±0.1
Клас захисту IP65 (крім окуляра) захист від пилу і водяного струменя
Розміри, см 3.2×3.4×16.8
Вага, г 130
Комплектація
  • Прилад
  • Коробка
  • Інструкція англ. та рос. мовами
  • Звіт про калібрування (від заводу виробника).

 

 

Прозора пластина для серії MASTER : RE-2315-60М

Опції

Дифузор : RE-29401

Прозора пластина для роботи з малими обсягами зразків (не для в'язких): RE-2311-58M

  • 10% Розчин сахарози (±0.03%) : RE-110010
  • 20% Розчин сахарози (±0.03%) : RE-110020
  • 30% Розчин сахарози (±0.03%) : RE-110030
  • 40% Розчин сахарози (±0.04%) : RE-110040
  • 50% Розчин сахарози (±0.05%) : RE-110050
  • Сертифікат калібрування.

 Коротка інструкція до Atago MASTER-53α (малюнок):

Основні
ВиробникAtago
Країна виробникЯпонія
Максимальний діапазон вимірювання (Brix)53 %
СтанНовий
Цифровий АналогAtago PAL-1
Матеріал корпусуМеталл
Точність вимірювання Brix, %0.2
ШкалаBrix, %
Користувальницькі характеристики
Робоче середовищесоки, Кава, Напої, Рідкий соус, Соус, Кетчуп, Джем
Термокомпенсация, °Cє
ТипРучний
Рівень захистуIP65
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner