Опис стадії екстракції жиру | Графічний опис | Опис стадії екстракції жиру | Графічний опис |
Стадія 1. Зразок занурюється в киплячий розчинник і экстрагируемый матеріал виходить з проби. |
Стадія 2. Рівень розчинника знижується нижче екстракційної вставки. Надлишок розчинника збирається в каністрі для відновлення розчинника позаду приладу. | ||
Стадія 3. Матеріал екстрагується за допомогою конденсованого розчинника і збирається в розчиннику, під екстракційним склянкою. | Стадія 4. Основна кількість розчинника дистилюється в каністру для зберігання для подальшого відновлення. | ||
Стадія 5. Екстракційні склянки автоматично піднімаються з гарячою плитки. Деяке залишкове кількість розчинника може видалятися за допомогою конвекційного нагріву. | По завершенню екстракції, по закінченні п'ятій стадії прилад відключається. |
- Як написати відгук компанії Лабимпекс ЛТДМи дуже любимо відгуки, і знаємо, що не всім просто їх написати. Зайнятість, складність продукту у нашій сфері діяльності, технічні обмеження не завжди сприяють тому, щоб поділитися своєю точкою зору про нашу роботу. Тому ми підготували детальну інструкцію Де і Як Ви можете залишити свій відгук. Ми раді зворотньому зв'язку і цінуємо Ваш внесок у нашу репутацію і рейтинг на просторах Інтернету.Як написати відгук компанії Лабимпекс ЛТД
- Визначення спор сажки методом мікологічної експертизи зерна пшениціОновлений стандарт ДСТУ 3768:2019 „Пшениця. ТУ" на пшеницю набуває чинності 10.06.2019 року. Цей стандарт поширюється на зерно м'якої та твердої пшениці, призначене для використовування для продовольчих та непродовольчих потреб, а також для торгівлі.Визначення спор сажки методом мікологічної експертизи зерна пшениці