Опис стадії екстракції жиру | Графічний опис | Опис стадії екстракції жиру | Графічний опис |
Стадія 1. Зразок занурюється в киплячий розчинник і экстрагируемый матеріал виходить з проби. |
|
Стадія 2. Рівень розчинника знижується нижче екстракційної вставки. Надлишок розчинника збирається в каністрі для відновлення розчинника позаду приладу. | ![]() |
Стадія 3. Матеріал екстрагується за допомогою конденсованого розчинника і збирається в розчиннику, під екстракційним склянкою. | ![]() |
Стадія 4. Основна кількість розчинника дистилюється в каністру для зберігання для подальшого відновлення. | ![]() |
Стадія 5. Екстракційні склянки автоматично піднімаються з гарячою плитки. Деяке залишкове кількість розчинника може видалятися за допомогою конвекційного нагріву. | ![]() |
По завершенню екстракції, по закінченні п'ятій стадії прилад відключається. |
- Як написати відгук компанії Лабимпекс ЛТДМи дуже любимо відгуки, і знаємо, що не всім просто їх написати. Зайнятість, складність продукту у нашій сфері діяльності, технічні обмеження не завжди сприяють тому, щоб поділитися своєю точкою зору про нашу роботу. Тому ми підготували детальну інструкцію Де і Як Ви можете залишити свій відгук. Ми раді зворотньому зв'язку і цінуємо Ваш внесок у нашу репутацію і рейтинг на просторах Інтернету.Як написати відгук компанії Лабимпекс ЛТД
- Визначення спор сажки методом мікологічної експертизи зерна пшениціАналіз якості зерна є ключовим етапом для забезпечення безпечності харчових продуктів та збереження врожаю. Серед найпоширеніших загроз – хвороби, що передаються через насіння, включаючи різні види сажки (карликова, летюча, тверда) та грибкові інфекції, які можуть знижувати врожайність і негативно впливати на якість продукції. Вчасне виявлення цих захворювань за допомогою мікологічної експертизи дозволяє не лише запобігти економічним втратам, а й забезпечити стабільність агропромислового...Визначення спор сажки методом мікологічної експертизи зерна пшениці