Кошик
22 відгуків
Контакти ➔📞💬📧
Для Лабораторій: Обладнання, Меблі, Витратні м-ли
+380 (67) 441-35-76
Київстар
+380 (63) 454-88-68
Life
+380 (66) 441-35-76
Vodafone
+380 (44) 227-75-13
Міський
Кошик
Сокслета м-д. Етапи визначення жиру на Soxtherm

Сокслета м-д. Етапи визначення жиру на Soxtherm

Опис стадії екстракції жиру Графічний опис Опис стадії екстракції жиру Графічний опис

Стадія 1. Зразок занурюється в киплячий розчинник і экстрагируемый матеріал виходить з проби.

Стадія 2. Рівень розчинника знижується нижче екстракційної вставки. Надлишок розчинника збирається в каністрі для відновлення розчинника позаду приладу.
Стадія 3. Матеріал екстрагується за допомогою конденсованого розчинника і збирається в розчиннику, під екстракційним склянкою. Стадія 4. Основна кількість розчинника дистилюється в каністру для зберігання для подальшого відновлення.
Стадія 5. Екстракційні склянки автоматично піднімаються з гарячою плитки. Деяке залишкове кількість розчинника може видалятися за допомогою конвекційного нагріву. По завершенню екстракції, по закінченні п'ятій стадії прилад відключається.

Повернутися назад до приладів

 

 

  • Як написати відгук компанії Лабимпекс ЛТД
    Як написати відгук компанії Лабимпекс ЛТД
    Ми дуже любимо відгуки, і знаємо, що не всім просто їх написати. Зайнятість, складність продукту у нашій сфері діяльності, технічні обмеження не завжди сприяють тому, щоб поділитися своєю точкою зору про нашу роботу. Тому ми підготували детальну інструкцію Де і Як Ви можете залишити свій відгук. Ми раді зворотньому зв'язку і цінуємо Ваш внесок у нашу репутацію і рейтинг на просторах Інтернету.
    Як написати відгук компанії Лабимпекс ЛТД
  • Визначення спор сажки методом мікологічної експертизи зерна пшениці
    Визначення спор сажки методом мікологічної експертизи зерна пшениці
    Аналіз якості зерна є ключовим етапом для забезпечення безпечності харчових продуктів та збереження врожаю. Серед найпоширеніших загроз – хвороби, що передаються через насіння, включаючи різні види сажки (карликова, летюча, тверда) та грибкові інфекції, які можуть знижувати врожайність і негативно впливати на якість продукції. Вчасне виявлення цих захворювань за допомогою мікологічної експертизи дозволяє не лише запобігти економічним втратам, а й забезпечити стабільність агропромислового...
    Визначення спор сажки методом мікологічної експертизи зерна пшениці

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner