Кошик
22 відгуків
Дізнатись ціну або консультація ➔Контакти
Для Лабораторій: Обладнання, Меблі, Витратні м-ли
+380 (67) 441-35-76
Київстар
+380 (63) 454-88-68
Life
+380 (66) 441-35-76
Vodafone
Кошик

Фільтри

Виробник

Прилади для екстракції жирів (м-д Сокслета)

Системи Soxtherm — повністю автоматизовані екстракційні системи для обробки до шести проб одночасно. Застосування Soxtherm істотно скорочує час аналізу, витрати розчинників, води і електроенергії. Забезпечення безпеки проведення робіт, пов'язаних із застосуванням гарячих екстрагентів, більшість з яких є вибухо - або пожежонебезпечними речовинами, також вирішено в системах Soxtherm і гарантує високий стандарт захисту:

Переваги автоматизованих систем Soxtherm

  • Багаторазове скорочення часу аналізу порівняно з класичним методом.
  • Компактний дизайн, що дозволяє заощадити простір у лабораторії.
  • Автоматична регенерація 90% розчинника.
  • Автоматична подача охолоджуючої води. Є можливість підключення замкнутої системи циркуляції.
  • Можливість безперервного спостереження за процесом екстракції в скляних посудинах.
  • Минимальная вероятность утечки растворителя, так как экстракция проводится в замкнутой системе.
  • Взрывозащищенная конструкция, отвечающая самым высоким требованиям безопасности.

Визначення вмісту жиру, пестицидів та інших токсичних речовин за методом Сокслет, ГОСТи:
ГОСТ 26829-86 Консерви та пресерви з риби. Метод визначення жиру.
ГОСТ 7636-85 Риба, морські ссавці, морські безхребетні і продукти їх переробки. Методи аналізу.
ГОСТ 5899-85 Вироби кондитерські. Методи визначення масової частки жиру.
ГОСТ 23042 М'ясо та м'ясні продукти. Методи визначення жиру
ГОСТ 5668-68 Хліб і хлібобулочні вироби. Методи визначення масової Частки жиру.
ГОСТ 26183-84 Продукти переробки плодів та овочів. Консерви м'ясні та м'ясорослинні. Метод визначення жиру.
ГОСТ 8756.21 Продукти переробки плодів та овочів. Методи визначення жиру.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner