Вологомір МА 110.R Radwag, вологість 0.001%, НГЗ 110 г, дисретність 0.001 г
Ціну уточнюйте
- +380 (63) 454-88-68Life
- +380 (66) 441-35-76Vodafone
- +380 (44) 227-75-13Міський
- В наявності
- Код: Влагомер МА 110.R
Аналізатор вологості (вологомір) лабораторний MA 110 R Radwag НПВ 110 г х 0,001 г, точність вимірювання вологості 0,001%
Метод вимірювання вологості: метод висушування, враховується різниця ваги зразка до і після його висушування (як, наприклад, з використанням сушильної шафи і лабораторних ваг). До і після висушування вага зразка вимірюється з точністю до 0.001 г (1 мг). Точність вимірювання вологості 0,001%. Для різних продуктів передбачені відповідні профілі висушування (швидкість, температура, інтервали), всі дані динамічно відображаються на екрані вимірювача вологості.
Основні функціональні переваги влагоанализатора MA 110 R Radwag:
- Сушильна шафа + лабораторні ваги = Вологомір MA 110.R
- Процес вимірювань - 5-20 хвилин
- Рідкокристалічний дисплей: час, маса, вологість, температура висушування
- Інфрачервоні лампи
- Пам'ять містить 22 програми сушіння, також зберігає всі дані по вимірам
- Можлива настройка власних програм сушіння
- Передбачено 4 програми сушіння: стандартна , плавна, покрокова, швидка
- Можливість контролювати процес через вікно приладу
- Автоматичне завершення процесу сушіння
- Автоматичний розрахунок результатів вимірювань
- Можливість програмування і виводу результатів на друк: GLP / GMP роздруківки і звіти
- Доступні інтерфейси: RS232, USB-A, USB-B, Wi-Fi® (опція).
Відео огляд вологоміра MA 50.R від виробника (як зібрати і перший запуск):
Технічні характеристики аналізатора вологості (вологоміра) MA 110 R Radwag:
Найменування |
MA 110.R |
Попередня назва | МА 110/С/Р |
Максимальне навантаження, м |
110 |
Максимальна висота зразка, мм | 20 |
Дискретність зважування, г |
0,001 |
Мінімальна навантаження, м |
0,02 |
Дискретність визначення вологості, % |
0,001 |
Повторюваність змісту вологи | +/- 0,05% (зразок ~ 2 м), +/- 0,01% (зразок ~ 10 м) |
Точність виставлення температури |
1 °С |
Діапазон температури висушування |
50-160 °С |
Максимальна температура висушування |
до 250 °С (опція) |
Час вимірювання |
1 – 59 с |
Максимальний час висушування, яке можливо задати |
1 година 50 хв. |
На дисплеї висвічується |
Час висушування – маса (вологість %) – температура висушування |
Розміри одноразової тарілки |
Ø 90 мм, h = 8 мм |
Температура експлуатації |
+10 - +40 ْ З |
лампа нагрівання |
інфрачервона |
Індикатор |
рідкокристалічний |
Кількість комірок пам'яті |
22 |
Клас точності згідно з |
3 |
Клас точності згідно з ДСТУ EN 45501 |
ІІ |
Інтерфейси | RS232, USB-A, USB-B, Wi-Fi® (опція) |
Додаткове обладнання: |
|
Алюмінієва чашка до ваг-влагомерам (набір) |
|
Виконання приладу з температурою сушіння 250 °С (з галогенною лампою нагріву) - на ціну не впливає |
|
Доплата за виконання МА ... / S - приладів із сталевої лампою нагріву згідно вимог НАССР - на ціну не впливає |
Для яких продуктів призначений вологомір MA 110 R (для деяких необхідний попередній помел):
- Хімічна промисловість: акриловий сополімер, Akutol, арпалит нео, спрей для волосся, миючі засоби, кондиціонер для білизни, порошки для миття посуду.
- Фрукти і овочі: сушені ягоди, горіхи, насіння без шкаралупи.
- Хлібопекарська промисловість: цільнозерновий хліб і здоба.
- Аграрна промисловість: кукурудзяна крупа, льон, просо, висівки, жито, тютюн.
- Харчова промисловість: ацесульфам К (пудра), Е 129, Е110, Е 102, чай, хлібні крихти, прянощі (кориця, кмин, розмарин), кокосовий порошок, декстроза, сушені обощи фрукти та зелень, горох, дріжджі, мелений кава, насіння, лікарські трави і суцвіття, крохмаль, ванілін, цукор, перець.
- Пластики: оргскло, поліестер, нейлон, полікарбонат, полівінілхлорид.
- Молочні продукти: вершкове масло, сир, сухе молоко, концентрат молочного протеїну, сколотини.
Відео-огляд вологоміра MA 50 R - вимірювання вологості цукру (MA 110 R Radwag виглядає ідентично):
Вид | Маса зразка | Температура висушування | Вибраний профіль сушіння* | Профіль завершення висушування** |
Цукор-пісок | 20 г | 105 °С | стандарт | Auto3 |
Зернові | 5 - 7 м | 110 °С | стандарт | Auto3 |
Насіння олійних | 3 - 4 г | 90 °С | стандарт | Auto3 |
Борошно пшенична | 6 р | 130 °С | стандарт | Auto3 |
Сир подрібнений | 4 р | 116 °С | стандарт | Auto3 |
Молоко цільне | 5 г | 110 °С | стандарт | Auto3 |
Дріжджі | 3 - 5 г | 150 - 160 °С | стандарт | Auto3 |
Шрот ріпаку | 3,5 м | 110 °С | стандарт | Auto3 |
Сушена Трава | 3 р | 135 °С | стандарт | Auto3 |
*Доступно 4 програми висушування: стандартна, плавна, покрокова, швидка.
**Доступно декілька режимів автовимкнення. Користувач вказує граничне значення втрати маси і час протягом якого вона не може перевищувати встановленого значення. Після досягнення вагою встановленого критерію, автоматично <span class="JLqJ4b ChMk0b" data-language-for-alternatives="ru" data-language-to-translate-into="uk" data-phrase-index="19" jsaction="agoMJf:PFBcW;usxOmf:aWLT7;jhKsnd:P7O7bd,F8DmGf;Q4AGo:Gm7gYd,qAKMYb;uFUCPb:pvnm0e,pfE8Hb,PFBcW;f56efd:dJXsye;EnoY</span>
Основні | |
---|---|
Виробник | Radwag |
Країна виробник | Польща |
Вага | 4.8 кг |
Принцип вимірювання | Ваговий метод |
Робоче середовище | Будматеріали |
Користувальницькі характеристики | |
Живлення | 220V |
Максимальна робоча температура | 30 |
Гарантійний термін | 36 |
Мінімальна робоча температура | 5 |
Інтерфейс для підключення зовнішніх пристроїв | USB (Тип А), USB (Тип B), RS234 |
Матеріал чаші/платформи | Нержавіюча сталь |
Дискретність (г) | 0.001 |
Найменша межа зважування, г | 0.02 |
Джерело нагріву | Лампа інфрачервона |
Оцінка відповідності | немає |
Градуювання | зовнішнє |
Дискретність визначення вологості (%) | 0.001 |
Температура висушування, max (°C) | 160 |
Час висушування, max (хв) | 110 |
Тип дисплея | LCD |
Спосіб вимірювання | Безконтактний |
Найбільша межа зважування, г | 110 |
- Ціна: Ціну уточнюйте