
Новинка
Прилад Чижової КВАРЦ, 50-180 °C, похибка ± 3 °C, 1 кВт
Ціну уточнюйте
+380 (67) 441-35-76
Київстар
- +380 (63) 454-88-68Life
- +380 (66) 441-35-76Vodafone
- +380 (44) 227-75-13Міський
- В наявності
- Код: КВАРЦ (Україна)
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Прилад для вимірювання вологості харчових продуктів КВАРЦ
Вологомір КВАРЦ призначений для проведення термогравіметричного аналізу з метою визначення масової частки вологи у зразках харчових продуктів та сировини. Його конструкція та функціональні можливості відповідають вимогам стандартних методик, описаних у ГОСТ 21094 та ГОСТ 3626. Час висушування: 1 - 99 хв. Діапазон температур: 50 - 180°С. Гарантія: 12 міс.
Діапазон встановлюваних температур висушування, °C | 50-200 |
Дискретність температур висушування, що встановлюються, °C | 1 |
Межа допустимої основної похибки (не більше °С) | ± 3,0 |
Час нагріву блоку висушування до заданої температури (не більше, хв.) | 20 |
Діапазон значень часу висушування, що встановлюються (хв.) | 1 - 99 |
Дискретність значень часу висушування, що встановлюються (хв.) | 1 |
Похибка витримки встановленого часу висушування (с.) | 30 |
Вага зразка, (макс.) |
5 г з вологістю понад 20% 4 г з вологістю до 20%
|
Час охолодження зразка, хв | 1-2 |
Наявність прямого зворотного таймера та звукової сигналізації при закінченні часу висушування та при виході на задану температуру | є |
Напруга живлення, | 100-240 |
Частота мережі живлення, Гц | 50 |
Потужність (не більше, Вт.) | 1000 |
Маса (не більше, кг.) | 5 |
Габаритні розміри, мм | 260х320х150 |
Ваги, що рекомендуються | Ваги з межею зважування до 200 г та точністю до 0,01 г |
Вологомір КВАРЦ (нова модифікація) є модернізованим аналогом вологоміра Чижової, приладу УВО-03 (130-170 °C), КВАРЦ -21М (130-180 °C), Кварц-21М33-1 (100 -180 °C), ЕЛЕКС- 7 (50 -190 °C) та ін.
Методика визначення вологості харчової сировини та продуктів
- Заздалегідь підготуйте паперові пакети. Це дозволить оптимізувати процес і уникнути затримок у роботі.
- Підготуйте та розігрійте прилад КВАРЦ відповідно до інструкції виробника. Забезпечте стабільні робочі параметри приладу.
- Висушіть паперові пакети. Для цього помістіть їх у прилад КВАРЦ і проведіть цикл сушіння. Після сушіння охолодіть пакети і знову помістіть у прилад. Повторення циклу сушіння-охолодження дозволить досягти стабільних результатів.
- Ретельно зважте кожен пакет і заповніть його підготовленою сировиною. Забезпечте рівномірний розподіл зразка всередині пакета.
- цикл сушіння-охолодження для пакетів зі зразками. Після завершення процесу взважте пакети з висушеною сировиною.
- Зробіть розрахунок вологості сировини за встановленою методикою, використовуючи отримані дані про масу порожнього та заповненого пакета до і після сушіння.
Рекомендації щодо виготовлення паперових пакетів
Вибір паперу та розміру:
- Тип паперу: Оптимальним вибором для виготовлення пакетів є папери з низькою ступінню проклейки, такі як ротаторний або газетний. Це дозволить волозі вільно випаровуватися під час сушіння.
- Розмір листа: Стандартний розмір 150х150 мм є зручним для роботи. Однак, можливі й інші розміри, головна умова – краї готового пакета не повинні виходити за межі нагрівальних пластин сушильного блоку.
Процес виготовлення:
- Згинання: Кожен лист паперу необхідно скласти по діагоналі, утворюючи трикутник.
- Загинання країв: Верхні кути трикутника слід загнути всередину приблизно на 10-15 мм. Це створить бортики пакета і запобіжить висипанню вмісту.
- Контроль розмірів: При виборі інших розмірів пакетів необхідно враховувати габарити сушильного блоку. Пакеты не повинні деформуватися при розміщенні в приладі і повинні повністю поміщатися на нагрівальні пластини.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Контактний |
Принцип вимірювання | Термогравіметричний експрес-метод |
Температура висушування, max (°C) | 180 |
Користувальницькі характеристики | |
Живлення | 220V |
Робоче середовище | Хлібопекарська сировина, Кондитерська сировина, Молокопродукти, М'ясопродукти, Напівфабрикати |
Джерело нагріву | Нагрівальний блок |
Оцінка відповідності | немає |
Час висушування, max (хв) | 99 |
Спосіб вимірювання | Контактний |
Вага | 5 |
- Ціна: Ціну уточнюйте