Комплект лабораторних сит СЛ-200 для борошна (12 сит, донце, кришка)
Ціну уточнюйте
+380 (67) 441-35-76
Київстар
- +380 (63) 454-88-68Life
- +380 (66) 441-35-76Vodafone
- +380 (44) 227-75-13Міський
- В наявності
- Код: Комлект СЛ-200 мука
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Набір лабораторних сит для борошна СЛ-200 (12 сит Ø 200 мм, піддон, кришка)
Комплект сит для визначення гранулометричного складу борошна. Діаметр: Ø 200 мм Висота піддону: 50 мм. Комплект сит складається з: 8 сит поліамідних, 4 сита металотканих, піддон, кришка.
Номер сита, полотно поліамідне | |||||||
27Па-120 № 27 | 41/43Па № 38 | 43Па-70 | 46Па-60 | 24,7 Пч-150 № 25 | 22,7 Пч-150 № 23 | 64Па-50 | 49/52ПА |
Номер сита, полотно металоткане | |||||||
0.45 | 0.56 | 0.67 | 0.8 | ||||
Матеріал обичайки, кришки, піддона | оцинкована або нержавіюча сталь AISI 304 | ||||||
Висота обичайки, мм | 38, 50, 70, 100 | ||||||
Висота стінки піддона, мм | 50 | ||||||
Кришка | є | ||||||
Свідоцтво про перевірку | опціонально |
Ціна набору лабораторних сит залежить від ряду параметрів, про які ми написали вище, зверніться до наших менеджерів і вони з радістю проконсультують Вас.
Перелік основних Гостів:
- ГОСТ 12183-66. Борошно житньо-пшеничне і пшенично-житнє обойне хлібопекарське. Технічні умови
- ГОСТ 12306-66 . Борошно з м'якої склоподібної пшениці для макаронних виробів. Технічні умови
- ГОСТ 12307-66. Борошно з твердої пшениці (дурум) для макаронних виробів. Технічні умови
- ГОСТ 14176-69. Борошно кукурудзяне. Технічні умови
- ГОСТ 16439-70. Борошно 2 сорту з твердої пшениці (дурум). Технічні умови
- ГОСТ 26361-84 . Борошно. Метод визначення білизни
- ГОСТ 27168-86 . Борошно для продуктів дитячого харчування. Технічні умови
- ГОСТ 27560-87 . Борошно і висівки. Метод визначення крупності
- ГОСТ 27839-88 . Борошно пшеничне. Методи визначення кількості і якості клейковини
- ГОСТ 31463-2012. Борошно з твердої пшениці для макаронних виробів. Технічні умови
- ГОСТ 31491-2012. Борошно з м'якої пшениці для макаронних виробів. Технічні умови
- ГОСТ 31645-2012. Борошно для продуктів дитячого харчування. Технічні умови
- ГОСТ 3898-56. Борошно соєве дезодороване. Технічні умови
- ГОСТ 7045-90 . Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Вид полотна | металлотканое, поліамідне |
Висота обичайки, мм | 50 |
Діаметр піддону, кришки, мм | 200 |
Діаметр сита, мм | 200 |
Матеріал обичайки, кришки, піддона | Оцинкована сталь, Нержавіюча сталь |
Матеріал полотна | Оцинкована сталь, Нержавіюча сталь |
Призначення | Для борошна |
Опція | Сертифікат про перевірку |
Форма осередку | прямокутна |
№ сита | 27Па-120, 41/43Па, 43Па-70, 46Па-60, 24,7 Пч-150, 22,7 Пч-150, 64Па-50, 045, 0056, 056, 067, 08, 49/52ПА |
Основні | |
Тип | Сито лабораторне |
- Ціна: Ціну уточнюйте