Кошик
22 відгуків
Дізнатись ціну або консультація ➔Контакти
Для Лабораторій: Обладнання, Меблі, Витратні м-ли
+380 (67) 441-35-76
Київстар
+380 (63) 454-88-68
Life
+380 (66) 441-35-76
Vodafone
Кошик

ВДК-7 Вимірювач деформації клейковини

Ціну уточнюйте

+380 (67) 441-35-76
Київстар
  • +380 (63) 454-88-68
    Life
  • +380 (66) 441-35-76
    Vodafone
  • +380 (44) 227-75-13
    Міський

Замовлення тільки за телефоном

ВДК-7 Вимірювач деформації клейковини
В наявностіВДК-7 Вимірювач деформації клейковини
Ціну уточнюйте
+380 (67) 441-35-76
Київстар
  • +380 (63) 454-88-68
    Life
  • +380 (66) 441-35-76
    Vodafone
  • +380 (44) 227-75-13
    Міський
  • В наявності
  • Код: ИДК-7
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Специфікації
Інформація для замовлення

Вимірювач деформації клейковини ВДК-7 з функцією самодіагностики і автокалібруванням.

Вимірювач деформації клейковини ВДК -7 (ІДК-7) призначений для визначення якості клейковини зерна пшениці і пшеничного борошна хлібопекарського і макаронного помелу за величиною її деформації під впливом навантаження певної величини протягом заданого інтервалу часу.

Принцип роботи ВДК-7:

Міра деформації зразка вимірюється шляхом стиснення зразка тарованим вантажем протягом 30 секунд. Від того, в які межі вимірювання потрапляє зразок залежить група якості клейковини, від «хороша» до «незадовільна тверда».

Градації значень в умовних одиницях ВДК -7 для різних груп якості клейковини зерна

Група якості клейковини Характеристика Зерно, ум. од.

Борошно хлібопекарське

 

Борошно макаронне, вищий, 1 сорт, ум. од
1 сорт, обойне, ум. од. 2  сорт, ум. од. тверда м'яка
І (1) Добра 45-75 55-75 55-75 50-80 50-75
ІІ (2) Задовільна слабка 80-100   80-100 85-105 80-100
ІІ (2) Задовільна міцна 20-40 35-50 40-50    
ІІІ (3) Незадовільна слабка 0-15 0-30 0-30    
ІІІ (3) Незадовільна міцна від 105 від 105 від 105 від 110 від 105

Які ГОСТи регламентують роботу на приладі ВДК-7:

Показник якості клейковини включений до товарної класифікації зерна пшениці згідно з ГОСТ 9353 «Пшениця. Вимоги при заготівлях і поставках»,  ГОСТ 9252 «Пшениця.Технічні умови», а також в класифікацію борошна згідно з ГОСТ 26574 «Борошно пшеничне. Технічні умови". Метод визначення якості клейковини наведено в ГОСТ 13586.1 «Зерно. Метод визначення кількості і якості клейковини в пшениці», ГОСТ 27839 «Борошно пшеничне. Методи визначення кількості і якості клейковини».

Особливості та переваги приладу ВДК-7:

  • Автокалібрування приладу перед роботою
  • Функція самодіагностики
  • Дворядковий, LCD дисплей символьний
  • Підказки користувачеві
  • Сплячий режим
  • Міцний металевий корпус
  • Вологозахищені кнопки, ступінь захисту ip 66
  • Можливість додаткової установки для термодатчика (робота приладу в заданих температурних діапазонах).

Технічні характеристики ВДК-7:

Межі вимірювання деформації клейковини

10,55 - 0 мм

-140 - 150,7 ум. од.

Межі допустимої абсолютної похибки не більше +0,035 мм (+ 0,5 ум. од.) у всьому діапазоні вимірювань деформації
Межі допустимої абсолютної похибки при відхиленні напруги мережі від номінального значення в межах від 100 В до 250 В не більше +0,035 мм (+ 0,5 ум. од.) у всьому діапазоні вимірювань деформації
Межі абсолютної похибки вимірювання, викликаної відхиленням температури навколишнього середовища від нормальної в межах від + 10°C до + 35°C не більше +0,035 мм (+ 0,5 ум. од.) у всьому діапазоні вимірювань деформації
Величина ходу вантажу 20 мм
Допустима похибка ходу вантажу до +1 мм

Величина навантаження

120 г (1.176Н)

Допустиме відхилення величини навантаження

від –5 г до +2 г (від –4,90 х 10 - 2Н до +1,96 х 10- 2Н)

Час впливу навантаження на зразок

30 ± 0.5 с

Час безперервної роботи приладу

безперервно

Калібрувальне число

150,7 ± 0,3 ум. од.

Габаритні розміри

205 х 150 х 230 мм

Маса приладу

не більше 2.5 кг

Споживана потужність 9 Вт

Відео-огляд роботи приладу ВДК-7:

Основні
ВиробникАльтаір Плюс
Країна виробникУкраїна
Основні атрибути
ДокументаціяСвідоцтво калібрування
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner