Кошик
38 відгуків

✆ 067 441-35-76  ✆ 063 454-88-68  ☎ 044 227-75-13

✅ Контакти
Лабораторне обладнання та лабораторні меблі, комплексне оснащення лабораторій в Україні, у Києві
+380 67 4413576
+380 44 2277513
Міський
+380 67 4431180
Київстар
+380 63 4548868
Life WhatsApp
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик

Atago MASTER-20M рефрактометр ручной (Brix 0-20 %)

Ціну уточнюйте

+380 44 2277513
Міський
  • +380 67 4431180
    Київстар
  • +380 63 4548868
    Life WhatsApp
  • +380 67 4413576
    Київстар Viber
  • +380 44 2297679
    Міський
Atago MASTER-20M рефрактометр ручной (Brix 0-20 %)
В наявностіAtago MASTER-20M рефрактометр ручной (Brix 0-20 %)
Ціну уточнюйте
+380 44 2277513
Міський
  • +380 67 4431180
    Київстар
  • +380 63 4548868
    Life WhatsApp
  • +380 67 4413576
    Київстар Viber
  • +380 44 2297679
    Міський
  • В наявності
  • Код: MASTER-20M
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ручной оптический рефрактометр Atago MASTER-20M

Диапазон Brix: 0-20%, металлический корпус.

Назначение: томатный сок, фруктовый сок, кола и др.
Для образцов с содержанием соли и кислоты предпочтительна пластиковая модель Atago MASTER-20PM
Технические характеристики ручного рефрактометра Atago MASTER-20M
Диапазон шкалы Brix, % 0-20
Минимальная индикация Brix, % 0.2
Точность измерения Brix, % ±0.2% (10 до 30°C)
Температурна компенсація немає
Відтворюваність, % ±0.1
Клас захисту немає
Розміри, см 3.2×3.4×16.8
Вага, г 130
Комплектація
  • Прилад;
  • Коробка;
  • Інструкція англ. та рос. мовами;
  • Звіт про калібрування (від заводу виробника).

 

 

Прозора пластина для серії MASTER : RE-2315-60М;

Опції

Дифузор : RE-29401;

Прозора пластина для роботи з малими обсягами зразків (не для в'язких): RE-2311-58M;

  • 10% Розчин сахарози (±0.03%) : RE-110010;
  • 20% Розчин сахарози (±0.03%) : RE-110020;
  • 30% Розчин сахарози (±0.03%) : RE-110030;
  • 40% Розчин сахарози (±0.04%) : RE-110040;
  • 50% Розчин сахарози (±0.05%) : RE-110050;
  • Сертифікат калібрування.

Коротка інструкція до Atago MASTER-20α:

Основні
ШкалаBrix, %
Діапазон вимірювання, Brix %0-20
Точність вимірювання Brix, %0.2
Користувацькі характеристики
Термокомпенсация, °Cє
ТипРучний
Робоче середовищеНапої, Фруктовий сік, Томатний сік, Кола
Рівень захистунемає
  • Ціна: Ціну уточнюйте