Пробірка для ПВЧП-01, ППП-3, ППП-7, ППП-99, ППП-99-2К і ін.
Ціну уточнюйте
- +380 (63) 454-88-68Life
- +380 (66) 441-35-76Vodafone
- +380 (44) 227-75-13Міський
- В наявності
- Оптом і в роздріб
Вискозиметрическая ППП пробірка використовується для вимірювання числа падіння». Це важливий показник того, наскільки якісна крахмалосодержащая борошно або зерно. Ця пробірка необхідна на підприємствах переробки зерна, сільгосп. підприємствах, в хлібопекарнях.
У вискозиметрическую пробірку поміщають суміш з борошна або меленого зерна з водою, пробірку поміщають в киплячу воду (водяну баню), де суміш перетворюється в клейстер. Його помішують спеціальної мішалкою. Потім мішалку відпускають і вона під власною вагою опускається у клейстер. Час у секундах, що минув від занурення пробірки в окріп до повного занурення мішалки в пробірку, і називається «числом падіння». Знаючи його, зерно або борошно можна віднести до певного класу.
Пробірка вискозиметрическая є необхідним інструментом скрізь, де потрібно визначати «число падіння» — значимий показник якості зерна чи борошна.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид лабораторного посуду | Пробірка |
Користувацькі характеристики | |
Оцінка відповідності | є |
- Ціна: Ціну уточнюйте