Рефрактометр Atago SMART-1 0-95% Brix ±0.01, АТК, HFCS-55, HFCS-42, інвертный цукор
Ціну уточнюйте
- +380 (63) 454-88-68Life
- +380 (66) 441-35-76Vodafone
- +380 (44) 227-75-13Міський
- Під замовлення
- Оптом і в роздріб
- Код: Atago 3150
Автоматичний стаціонарний рефрактометр SMART-1 з діапазоном від 0.00 до 95.00 % Brix і термокомпенсацією. Виробник Atago, Японія
SMART-1 вимірює: концентрацію інвертованого цукру або высокофруктозного кукурудзяного сиропу. Застосовується для середньо, високо і низько-концентрованих зразків: суп, кетчуп, джем, мармелад, мед. Для контролю промислових продуктів: водорозчинні масла, миючі розчини, гліколеві антифризи.
Список вимірюваних зразків: Фруктовий сік, чай, кава, молоко, какао, концентровані фруктові соки, пюре, глюкоза, мед, мармелад, згущене молоко, соєвий соус, соус, кетчуп, суп, сусло, оцет, соління (рідина), безалкогольні та алкогольні напої, томатний і фруктові соки, консервовані сироп, інвертований цукор, крохмаль, джем, і т. д.
NaOH, глутамат натрію, лимонна кислота, гліцерин, антифриз, хлорид цезію, хлорид кальцію, розчин для пожежогасіння, водорозчинні масла, розчинна у воді миючий засіб, охолоджуюча рідина і сольовий розчин, етиленгліколь, пропіленгліколь , антикорозійна рідина, IPA, ПВА, етанол, лужний розчин, карбонат натрію, оцтова кислота, амінокислоти, білок, желатин, солона вода, морська вода, розчин для нанесення покриття.
Переваги рефрактометра SMART-1:
- Висока точність вимірювання ― ± 0.05%
- Автоматична температурна компенсація від +5 до +40 °C
- Оснащений роз'ємом RS-232 для підключення до ПК, принтера
- Захищений від пилу і бризок води (клас IP64);
- Шкала Brix
- HFCS-55 ( високофруктозний кукурудзяний сироп, глюкоза ― 55%, фруктоза ― 41%, мальтоза ― 4%)
- HFCS-42 ( високофруктозний кукурудзяний сироп, глюкоза ― 42%, фруктоза ― 53%, мальтоза ― 5%)
- Простий і довговічний у роботі.
Діапазон вимірювання |
[1] Brix : 0.00 до 95.00 % ( ATC* ) |
||
Мінімальна індикація |
[1] Brix : 0.01 % |
||
Точність вимірювання |
[1] Brix : ± 0.05 % ( при вимірюванні сахарози ) |
||
Відтворюваність |
[1] Brix : 0.01 % |
||
Температура виміру |
5 до 40°C |
Енергоспоживання |
20BA |
Подача енергії |
AC100B до 240В, 50/60Гц |
Зв'язок з комп'ютером |
Система зв'язку : RS-232C |
Клас захисту |
IP64 (виключаючи АС адаптер) Захист від пилу і водяних бризок |
Розміри і вага |
12×27×9cm, 2.0 кг (Головна частина) |
Вихід |
(1)Використовується цифровий принтер DP-22 (Додатково ) |
Основні | |
---|---|
Виробник | Atago |
Країна виробник | Японія |
Максимальний діапазон вимірювання (Brix) | 95 % |
Стан | Новий |
Точність вимірювання Brix, % | 0.05 |
Шкала | Brix, % |
Користувальницькі характеристики | |
Термокомпенсация, °C | є |
Тип | Лабораторний |
Рівень захисту | IP64 |
- Ціна: Ціну уточнюйте